Kvaliteta i standardizacija

ISO CERTIFIKATI

Naša tvrtka je dobila certifikate prema normama ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004.

Bureau Veritas potvrđuje da je proveden audit sustava upravljanja navedene organizacije te je utvrđena sukladnost sa zahtjevima sljedećih normi za sustave upravljanja

ISO 9001:2008 - Više...

Certificiranje je provedeno u svim odjelima s naglaskom na upravljanje kvalitetom u smislu postavljenih i ostvarenih godišnjih i dugoročnih ciljeva, upravljanje procesima rada, funkcioniranje interne organizacije, upravljanje i školovanje kadrova, odnos s partnerima i dobavljačima, a posebice odnos s kupcima.

ISO 14001:2004 - Više...

Dobivenom certifikacijom prema ISO 9001:2000 potvrđujemo svoju već postojeću spremnost udovoljiti najvišim zahtjevima kvalitete usluga prema svojim korisnicima usluga kao i želju za kontinuiranim unapređenjem sustava kvalitete, čime je zadovoljstvo kupaca temeljna odrednica našeg poslovanja.

Zadovoljstvo kupaca našom uslugom jest bit svih naših aktivnosti. U tome smislu uspostavljen je sustav upravljanja kvalitetom i okolišem koji upravlja procesima za identifikaciju potreba kupaca i njihovih očekivanja. Sustav je uspostavljen tako da mi koji smo zaposleni u poduzeću razumijemo zahtjeve što ih MULL-TRANS d.o.o. mora ispuniti kako bi svojim kupcima osigurao visok i konstantan nivo usluge.